Beleg in
iets goeds

Towards Sustainability label.

Een duurzaam financieel product voor iedereen

Wat je persoonlijk verhaal ook is of waar je interesses liggen, het Towards Sustainability label wijst de weg naar maatschappelijk verantwoord en duurzaam sparen en beleggen.

Sustainability themes

Duurzaamheidsthema's

Toegewijd aan groene energie, een fervent voorvechter van biodiversiteit of wil je maatschappelijke ontwikkeling steunen? Kies het product en thema dat je hart sneller doet slaan!

Risk profile

Risicoprofiel

Voel je je op je gemak met schommelende beleggingsopbrengsten? Of ben je meer geneigd op veilig te spelen? Kies een product dat past bij je financiële risicoprofiel.

Qualification

Overtuigingen

Heb je specifieke verwachtingen waarover je geen compromissen wilt sluiten? We hebben elk product geanalyseerd zodat je weet hoe goed het scoort op verschillende gebieden van duurzaamheid.

Promotor

Merk

Tijd om wat geld te investeren maar niet van plan om van merk te veranderen? Of misschien is het precies omgekeerd: tijd om eens over de schutting te kijken? Bepaal de beheerder van je voorkeur.

Type of product

Type product

Geef je de voorkeur aan een bepaald type product boven een ander? Of zoek je gewoon een alternatief voor een spaarrekening? Geen probleem. Geef gewoon aan in welke types producten je geïnteresseerd bent.

Vind het financieel product dat bij je past

220513 CLA Web graphics 11

Duurzaam beleggen

Het Towards Sustainability label biedt een belangrijke garantie: alle gelabelde producten behalen een minimaal niveau van duurzaamheid. We toetsen alle producten aan een strenge kwaliteitsnorm om de ernst en diepgang van hun integratie van duurzaamheid te verzekeren. Het label vormt een ondergrens om op verder te bouwen met je eigen persoonlijke overtuigingen, duurzaamheidsvoorkeuren en -verwachtingen.

220513 CLA Web graphics 13
Onder toezicht van de CLA

Een label dat je kan vertrouwen

Onafhankelijk toezicht door het Centraal Labeling Agentschap (CLA) beschermt de integriteit van de kwaliteitsnorm en het label. Wij nemen de taak op ons om je als belegger te verzekeren dat het financiële product met het oog op duurzaamheid beheerd wordt - wat je bespaart om zelf een gedetailleerde analyse te doen. Wil je echter je eigen onderzoek doen, dan vind je hier alle nodige gegevens.

U wenst een label voor uw financieel product?