Towards Sustainability uitgelicht in documentaire van het London Institute of Banking & Finance

24-05-2023

Het Towards Sustainability label komt aan bod in de documentaire Finance Frontiers van The London Institute of Banking & Finance (LIBF). De serie documentaires belicht de innovaties en vooruitstrevende ontwikkelingen in de financiële sector - met een speciale focus op ESG.

‘‘

We hebben belangrijke spelers in het bankwezen en de financiële sector samengebracht om te laten zien hoe organisaties, projecten en activiteiten een verschil maken.

LBIF

Het London Institute of Banking & Finance (LIBF) lanceerde vandaag een serie documentaires om de innovaties en cutting-edge ontwikkelingen in de financiële sector te belichten - met een speciale focus op ESG.

Het brengt belangrijke spelers in het bankwezen en de financiële sector samen om te laten zien hoe organisaties, projecten en activiteiten een verschil maken.

Finance Frontiers geeft inzicht in het innovatieve werk dat overal ter wereld wordt gedaan en belicht baanbrekende ontwikkelingen en innovaties in de financiële sector. De mensen, bedrijven en organisaties die het voortouw nemen in een nieuw tijdperk van bankieren komen aan bod, met speciale aandacht voor ESG.